header

 xxx

DAS S.L. té un ferm compromís amb la qualitat i funcionalitat de tots els productes que desenvolupa.

Cadascun dels nostres programes segueixen un rigorós procés de desenvolupament i testeig que comença amb el requeriment o la necessitat d'un client per aconseguir una nova funcionalitat per a l'aplicació que els proveïm.

El contacte entre desenvolupament, enginyers de camp i els clients és permanent i per aconseguir la satisfacció total. D'aquesta manera podem garantir que el treball en comú de tot l'equip de DAS S.L. i els nostres clients soluciona el 99.9% de qualsevol sol·licitud o incidència de les aplicacions. La puntualitat en els lliuraments dels treballs sol·licitats és un altre dels nostres majors valors. Si ens comprometem amb un termini, pot estar segur que tindrà el treball a les seves mans per a aquesta data.


DAS S.L. compta amb un eficaç i consolidat Servei d'Atenció al Client per donar resposta a les consultes sobre el funcionament de les aplicacions i facilitar les actualitzacions dels programes. Tot això es realitza mitjançant diferents canals d'atenció al client i un servei de manteniment Hotline en temps real de nivell 1 i 2 sense necessitat de desplaçaments que escurça els temps de resposta de manera dràstica.